Forma pentru prajituri de nuci cu 16 orificii, premium

59,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU EDS528
Disponibil in stoc

Descriere

Diametru forma: 15 cm
Contine 16 forme de nuci, egale ca marime (aprox. 3.3 cm x 2.6 cm).
Cele doua palete pot fi curatate rapid si usor.
Forma este confectionata din aluminiu dur.
Se pot folosi pe aragaz sau plita electrica.

A nu se folosi pe plita cu inductie.
Inainte de folosire trebuie introdusa in apa fierbinte pentru a elimina impuritatile si pentru a inchide porii.


Forma prajituri nuci 

Prajiturile gustoase si spectaculoase nu presupun talent intr-ale bucatariei, ci este ideal sa ai la indemana ustensilele potrivite. Forma prajioturi nuci este ideala pentru a pregati rapid si simplu prajituri cu aspect cat mai interesant

Forma prajituri nuci este confectionata dintr-un material de calitate care iti va permite sa pregatesti mai usor prajiturile in forma dorita. Este antiaderenta si termorezistenta, motiv pentru care o poti folosi cu incredere pentru a coace orice tip de blat. Forma poate fi introdusa fara probleme in cuptorul cu gaz, dar si in cel electric, suportand o temperatura inalta.

Forma prajituri nuci este flexibila, dar foarte rezistenta. Ea isi pastreaza structura chiar si dupa mai multe utilizari. O poti spala si refolosi ori de cate ori vrei sa le oferi celor dragi surprize dulci. Ideala pentru a pregati prajituri pentru ocazii speciale, forma prajituri nuci nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta.

Pentru aceste prajituri vei fi laudata atat de copii, cat si de familie.

Forma de prajituri nu este deloc scumpa: costul este intre 45 lei, 50 lei si 150 de lei.

Cum sa alegi cea mai buna forma pentru prajitura ta? 

Daca te hotarasti sa folosesti un astfel de produs si nu stii ce sa alegi, iti vom oferi cateva sfaturi pentru a te lasa sa alegi cel mai bun model.

Material 

Materialul formei  

Acesta este foarte important, deoarece nu trebuie sa fie lipicios sau de o slaba calitate. Trebuie sa fie rezistent la temperaturi inalte.

Exista forme din otel inoxidabil sau din plastic, care sunt de obicei folosite pentru a face biscuiti sau pentru a taia prajituri.

Prin urmare, cu aceste forme, chiar si copiii isi pot face propriile prajituri si se pot distra cat mai bine.

Puteti face chiar si prajituri sau briose, deoarece astfel de produse sunt usor de folosit, nelipicioase, rezistente la temperaturi ridicate si usor de curatat sub jet de apa.

Dimensiune  

Daca aveti o familie mare careia ii plac prajiturile, atunci ar trebui sa alegeti o forma de prajituri mai mare sau chiar un set. 

Reteta prajituri nuci pentru aceasta forma

Ingrediente pentru aluat  : 200 gr de unt ( cu 80% grasime), 650 gr de faina, 4 oua, 4 linguri de zahar , un pliculet de praf de copt, 100 gr zahar pudra.  

Ingrediente pentru crema  : 200 gr din marginile ramase dupa taierea „cojilor”, 150 gr de zahar, 300 gr de nuca maruntita, o lingurita esenţa de rom, o lingura plina de cacao, 200 ml lapte, 2-3 linguri de gem (de prune) 

Mod de preparare 
Prepararea aluatului.

Se mixeaza untul cu zaharul pana se obtine o crema fina. Se adauga in compozitie ouale unul cate unul, se amesteca bine, apoi se incorporeaza treptat faina amestecata cu praful de copt. Se framanta aluatul, pana devine omogen si se desprinde de pe marginile vasului, apoi se formeaza o bila mare de aluat.

Din aluatul obtinut se modeleaza bilute de aproximativ 5-7 gr. Se unge o forma in interior cu putin ulei, se pun bilutele de aluat in ea, se pune forma pe aragaz, se preseaza si se lasa pe foc cateva minute pana se coc bine cojile pe ambele parţi. Cand sunt gata cojile se vor desprinde usor de pe forma de copt.

Prepararea cremei

Intr-un bol se pun marginile de aluat copt maruntite, se adauga nuca macinata, esenta de rom, cacaoa, gemul si peste ele se adauga  laptele fierbinte. Se amesteca ingredientele, pana se obtine o crema fina. 

Se umplu cojile cu crema si se lipesc doua cate doua si se sterge excesul de crema de pe margini.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review