Descriere
Aparatul va permite sa coaceti pana la 24 jumatati de nuci odata in doar cateva minute. Un aparat confortabil datorita manerelor termoizolante si a invelisului neaderent al placilor. Coacerea va dura pana la 2 minute, datorita puterii mari de 1600W.
Reteta pentru nuci poate fi gasita in majoritatea locuintelor si, cu siguranta, aproape toata lumea a avut ocazia sa incerce aceasta delicatesa cel putin o data. Dispozitivul nostru va va permite sa pregatiti 24 de jumatati la un singur ciclu de coacere. Puterea maxima a dispozitivului este de 1600 W. Datorita acesteia, ciclu de coacere dureaza doar 2 minute. Aceasta caracteristica este utila atunci cand vizitatorii neasteptati va viziteaza si cand doriti sa ii surprindeti cu ceva dulce.
Comoditatea utilizarii aparatului este influentata in primul rand de placile neaderente. Datorita acestui lucru, nu numai ca veti elimina rapid nucile coapte, dar si intretinerea aparatului va fi una usoara. Imediat dupa racire, stergeti aparatul cu o carpa umeda.
Marele avantaj il constituie carcasa de bachelita si manerele. Indicatorul luminos va permite monitorizarea procesului de coacere. Piciorutele anti-alunecare fac posibila utilizarea dispozitivului pe orice suprafata din bucatarie.
Caracteristici:
Aparat pentru copt nuci;
-Coacere 24 nuci/ciclu coacere;
-Un ciclu de coacere dureaza 2 minute;
-Placi de acoperire neaderente.;
-Indicator luminos ;
-Carcasa din bachelita;
- Maner rece la atingere;
-Picioare anti-alunecare.
-Tensiune alimentare 220-240 V, ~ 50/60 Hz;
-Putere: 1400W;
-Putere maxima: 1600 W.
-Culoare: negru.
Ingrediente:
Aluat:
- 1 ou
- 75 gr unt topit si racit
- 75 ml lapte dulce
- 50 gr zahar
- 1 lingurita vanilie
- 1 praf de sare
- 1/2 lingurita amoniac stins in zeama de lamaie
- 300 gr faina
Crema:
- 2 oua
- 150 gr zahar
- 150 gr unt
- 100 gr ciocolata
- 2 lingurite esenta de rom
- 2 linguri nuca macinata fin
Aluat: Se mixeaza ouale intregi cu zaharul si un praf de sare pana se umfla si se albesc. Se adauga untul topit, laptele, vanilia, amoniacul stins in zeama de lamaie. Se adauga treptat faina si se framanta putin pana aluatul devine ferm si nelipicios. Se pune in folie de plastic si se lasa la frigider pana se pregateste crema.
Crema: Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pe baie de abur pana se ingroasa. Se adauga apoi ciocolata maruntita si untul taiat cuburi mici. Se omogenizeaza bine crema. Se ia de pe foc. Se adauga esenta de rom si nucile. Se lasa crema la racit, apoi se pune la frigider.
Se scoate aluatul din frigider, se incinge aparatul sau forma de nuci, se unge cu putin ulei. Se formeaza mici bile de aluat si se pun in forma. Se coc bine pe ambele parti.
Cojile de nuci racite se curata pe margini de excesul de aluat. Resturile se maruntesc si se pun in crema.
Se umplu apoi cojile de nuci cu crema si se unesc doua cate doua. Se pun la rece sa se fragezeasca si se pastreaza in frigider.